NOR CURIER 930X122

bascov

INCENDIU CU EXPLOZII LA FIRMA LUI SPĂTARU, „REGELE ASFALTULUI” DIN ARGEȘ

Un incendiu a avut loc astăzi la punctul de lucru din comuna Bascov, de pe strada Păișești, al societății General Trust Argeș a omului de afaceri Cătălin Spătaru. Din cauze încă necunoscute, două capete de tractor au luat foc.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Fumul negru și gros i-a alertat pe localnici, care au sunat la numărul de urgență 112. Incendiul inițial a fost urmat și de câteva explozii, martorii spun că cinci la număr. În curtea punctului de lucru erau alte zeci de camioane și de cisterne încărcate cu material asfaltic. Din fericire, intervenția pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a făcut ca focul să nu se extindă, evitându-se un posibil incendiu de proporții. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. Nu au existat, însă, răniți, ci doar pagube materiale. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

Amintim că omul de afaceri Cătălin Spătaru este supranumit „regele asfaltului” din Argeș.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3