Donaris 930 x 122

Arges

INCENDIU! POMPIERII, ÎN ALERTĂ

În această dimineață a fost din nou incendiu în comuna Oarja la depozitul de deșeuri al centralei pentru producerea energiei electrice și termice în regim de cogenerare pe bază de biomasă. Pompierii au localizat incendiul, a cărui cauză încă nu este cunoscută.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș face precizări: „În cursul acestei dimineți, în jurul orei 5, cinci echipaje cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj cu ambulanță SMURD și un echipaj cu autospecială C.B.R.N. de la Detașamentul de Pompieri Bradu și Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în comuna Oarja pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de deșeuri.

La faţa locului pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta la mai multe containere de plastic de 1 mc, încărcate cu deșeuri solide și lichide, depozitate în curte. Având în vedere degajarea mare de fum și specificul societății, echipajul C.B.R.N. a efectuat analize specifice, în urma cărora nu s-au detectat valori care să pună în pericol viața sau sănătatea oamenilor sau a echipajelor de intervenție.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

La ora 8 la locul evenimentului o singură autospecială cu apă și spumă monitoriza și asigura zona.”

Amintim că pe 26 mai 2016 tot aici s-a produs un alt incendiu. Detalii: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pericol-de-explozie-in-arges/. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90