930 x122 grota rece

clubul colectiv

INCENDIUL DIN CLUBUL COLECTIV: ÎNCĂ O ARGEŞEANCĂ A DECEDAT

În urmă cu puţin timp vă informam că încă două persoane rănite în incendiul de vineri seara din clubul Colectiv din Bucureşti au murit în această dimineaţă, numărul celor decedaţi ajungând la 29.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Din păcate, una dintre cele două persoane este din Argeş. Monica Tănăsoiu era de fel din Piteşti şi lucra din martie anul curent la firma de publicitate Hippos din Bucureşti. Decesul a survenit în jurul orei 11, starea sa de sănătate agravându-se brusc. Era internată la o secţie de mini-terapie intensivă.

Amintim că o altă argeşeancă şi-a pierdut viaţa în incendiu încă de vineri seara: Diana Elena Enache, din Poienarii de Muscel.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Autorităţile susţin că alte 80-90 de persoane se află în stare gravă şi se tem că numărul victimelor ar putea creşte în orele şi zilele care vor urma. (Foto: Facebook Monica Tănăsoiu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90