930X122 MAIA

incident

INCIDENTE LA SIMFONIE: „DNA, SCAPĂ-NE DE EI!”

Deschiderea de astăzi a Simfoniei Lalelelor din Pitești a fost marcată de două incidente.

Citiți și: Incident într-un autobuz Publitrans, în Trivale! Ce a pățit o femeie

Mai întâi, în Piața Primăriei unui bărbat de vârsta a treia i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Din fericire, bătrânul și-a revenit. A fost, totuși, nevoie de intervenția Ambulanței.

Ulterior, la Casa Cărții, în timpul discursului europarlamentarului Maria Grapini, un bărbat din mulţimea adunată în fața scenei pe care se aflau oficialitățile i-a spus acesteia că ar dori să îi adreseze o întrebare. Grapini i-a răspuns că îi va răspunde la orice întrebare, dar numai după ce termină ceea ce are de zis în discursul pregătit pentru deschiderea Simfoniei. Bărbatul nu a mai avut, însă, răbdare şi a început să strige „Opriţi jaful!”, „Jos sistemul mafiot!” și „DNA, scapă-ne de ei!”.

Citiți și: Incident grav în Argeș! Și-a prins mâna într-o semănătoare

Jandarmii au intervenit după câteva secunde şi l-au luat pe bărbat pe sus, ducându-l cu o mașină a instituției departe de locul deschiderii oficiale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90