930×122 CAPRA 5

dna

INCREDIBIL! ÎNCĂ O SINUCIDERE ÎN URMA AUDIERILOR DE LA DNA PITEȘTI?

Încă un pensionar pe caz de boală din județul Argeș care ar fi fost audiat de procurorii anticorupție s-a sinucis.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit primelor informații, deocamdată neoficiale, bărbatul, din comuna Bascov, de lângă Pitești, în vârstă de 60 de ani, ar fi lăsat un mesaj de adio chiar pe citația primită de la DNA Pitești. Echipa de medici venită la fața locului a stabilit că decesul a survenit în urmă cu circa 10-11 ore. Dacă se dovedește oficial că motivul sinuciderii este teama în urma dosarului instrumentat de DNA, ar fi cel de al treilea caz de acest fel. Precedentul s-a consumat acum zece zile: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/femeia-gasita-moarta-raul-arges-s-ar-fi-sinucis-de-frica-sa-nu-faca-puscarie/. 

Amintim că DNA Pitești audiază sute de pensionari în dosarul în care două doctorițe de la Casa de Pensii Argeș au fost arestate preventiv sub acuzația de luare de mită în formă continuată. Doctorițele sunt acuzate că ar fi luat șpagă în repetate rânduri pentru încadrarea ilegală în vederea pensionării pe caz de boală sau pentru prelungirea pensionării pe caz de boală în privința unor persoane care, de fapt, erau apte de muncă. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/doua-doctorite-de-la-casa-de-pensii-arges-retinute-de-dna/.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3