Donaris 930 x 122

Pitesti

politia

INCREDIBIL! UN BĂRBAT ȘI-A DAT FOC ÎN FAȚA SEDIULUI POLIȚIEI PITEȘTI!

Un bărbat și-a dat foc aseară în fața sediului Poliției Locale Pitești, situat pe bulevardul Eroilor. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Pitești, și-a turnat benzină pe el și și-a dat foc cu o brichetă.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Doi agenți de poliție au sărit să-l ajute pe omul care ardea ca o torță de la brâu în sus. Din păcate, victima a suferit arsuri de gradul III și IV pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Având în vedere gravitatea cazului medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești au decis ca bărbatul să fie transportat la Spitalul de Arși din București.

Incredibil este nu doar gestul extrem la care a recurs omul, ci și motivul. O ipoteză luată în calcul este că și-ar fi dat foc nemulțumit că Poliția Locală nu reușește să îi facă dreptate în privința unui loc de parcare despre care ar fi spus că deși îi aparține ar fi ocupat de altcineva. Motivul exact va fi, însă, stabilit în urma anchetei pe care o face Poliția.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3