New Profesional Consult 930 x 122

permis

INCREDIBIL! UNUI ȘOFER I S-A REȚINUT PERMISUL DE 4 ORI ÎNTR-O ZI

Unui șofer i s-a reținut permisul de 4 ori într-o zi. Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic pe DN 2, în județul Neamț, un șofer care în aceeași zi, la volanul unui autoturism, a încălcat de nu mai puțin de 4 ori regimul legal de viteză.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Dorohoi, județul Botoșani, a fost înregistrat de aparatul radar, pe rând, circulând cu 126 km/h în localitatea Horia, cu 126 km/h în afara localității Horia, cu 215 km/h în afara localității Secuienii Noi și cu 130 km/h în Secuienii Noi.

„Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru fiecare abatere în parte, cu amendă în valoare de câte 1.305 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, la fiecare abatere, pentru 90 de zile.”, anunță Poliția Română. (Sursă foto: Arhivă gandul.info)

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90