930X122 MAIA

accident

INCREDIBIL! VERDICT PENTRU ȘOFERUL ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ

Incredibil! Verdict pentru șoferul acuzat de ucidere din culpă.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Șoferul acuzat de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice (1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Poliției Argeș) în dosarul accidentului rutier de aseară din Pitești în urma căruia o femeie a murit nu a fost arestat preventiv. Măsura decisă de Judecătoria Pitești este de punere a bărbatului sub control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii, care l-au reținut aseară pe individ pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, au propus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Judecătoria a respins propunerea, considerând că măsura controlului judiciar este suficientă. Individul este liber să plece acasă, urmând ca în perioada de control judiciar să aibă anumite restricții și obligații legale.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Amănunte despre accidentul mortal de ieri, AICI. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3