930 x122 grota rece

lucrari

INFERNUL DE LA PODUL VIILOR: PRIMĂRIA, APEL DISPERAT CĂTRE ȘOFERI

Laurenţiu Zidaru, viceprimar al Piteştiului, a făcut astăzi un apel disperat către participanţii la trafic să folosească rute care ocolesc zona Podul Viilor, acolo unde se lucrează la construirea unui pasaj rutier aerian și la racordarea la acesta a podului de peste râul Argeş.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Zidaru spune că şoferii care vin dinspre Câmpulung Muscel – Mărăcineni pot să ajungă în Piteşti pe la Budeasa, iar cei care circulă dinspre Ştefăneşti pot folosi „Drumul Sticlelor”, pe la barajul din Prundu.

„Până pe 18 august sensul de mers către Piteşti de pe podul de peste Argeş este închis, iar traficul se desfăşoară pe celălalt sens, cu circulaţie din ambele părţi, pe câte un singur fir. După 18 august și până pe 28 august va fi închis sensul de ieşire şi se va circula pe sensul de intrare în Piteşti, dar tot în dublă direcţie, pe câte un singur fir. Le recomandăm şoferilor să folosească şi rutele alternative.”, afirmă viceprimarul.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

De luni și luni de zile traficul rutier în zona Podul Viilor, în special la orele dimineții și ale după-amiezii, este infernal. Conducătorii auto și-au pierdut răbdarea și nu înțeleg de ce construirea unui simplu pasaj rutier suspendat de doar 50 de metri lungime durează atât de mult.

Pe același subiect, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cosmarul-de-la-podul-viilor-anunt-de-ultima-ora-de-la-politie/.

În urmă cu o lună viceprimarul cu atribuții de primar Cornel Ionică declara pentru ePitești că pasajul rutier de la Podul Viilor va fi gata până la sfârșitul acestui an. Detalii, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/cand-va-fi-gata-pasajul-rutier-de-la-podul-viilor/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • daniel spune:

    Se lucreaza foarte incet. Daca erau mai vioi deja toata lucrarea era gata. nu se poate sa construiesti un amarat de pasaj in 2 ani acum in 2015, iar americanii sa ridice Empire State Building in 2 ani 1929-1931. Asta spune multe despre munca, organizare, legislatie, administratie, pricepere….multe…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90