930×122 CAPRA 5

Arges

ÎNFIORĂTOR! ARGEȘEAN ACUZAT CĂ A UCIS UN CÂINE

Un individ este acuzat de Poliție de uciderea unui animal și de uz de armă fără drept. Individul are 73 de ani și este din comuna argeșeană Ciomăgești.

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, individul este bănuit că ar fi împuşcat cu o armă un câine al unui bărbat din aceeaşi localitate, la cererea acestuia din urmă (!!!).

Polițiștii argeșeni ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut anchetă. Conform sursei citate, la domiciliul individului ar fi fost găsite mai multe elemente de muniţie, două dispozitive de sertizare cartuşe calibru, două dispozitive artizanale de prelucrare a burelor cartuşelor, alice de diferite dimensiuni, pulbere de praf de puşcă şi două arme. Toate au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3