930×122 CAPRA 5

ploi

VIJELIE_PITESTI

INFORMARE METEO: WEEKEND CU PLOI ȘI VREME RECE

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea. Mai exact, de ploi însemnate cantitativ și de răcire accentuată.

Citiți și: Meteorologii anunță temperaturi de vară în weekend

Informarea este valabilă de astăzi, de la ora 14, până duminică, 29 martie, la ora 14, pentru întreaga țară, inclusiv pentru județul Argeș.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat aria ploilor va cuprinde toate regiunile. Vor fi mai ales averse astăzi, 27 martie, cu precădere în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei şi zona montană aferentă, iar sâmbătă, 28 martie, în special în estul, sudul şi centrul ţării. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 30-40 l/mp în 24 de ore. La munte precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ploaie, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Temperatura aerului va marca o scădere accentuată, mai ales la valorile maxime diurne, iar vremea va deveni rece pentru această periodă.

La această oră în Pitești plouă și sunt mai puțin de 9 grade Celsius.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90