NOR CURIER 930X122

accident

AccidentIMEP05

ÎNGROZITOR! ACCIDENT ÎN MORĂREȘTI CU 5 RĂNIȚI! 3 SUNT COPII!

Un accident grav de circulație a avut loc aseară pe drumul național 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în dreptul comunei argeșene Morărești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Vinovat de producerea accidentului a fost un șofer din Ungaria, în vârstă de 52 de ani. Cetățeanul maghiar nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul, care circula dinspre Pitești către Râmnicu Vâlcea, a intrat pe contrasens și s-a lovit de un autocamion, condus regulamentar de un băimărean în vârstă de 51 de ani.

Accidentul s-a soldat cu nu mai puțin de 5 răniți. 3 dintre ei sunt minori: doi, de 13 și, respectiv, 15 ani, sunt din Ungaria și se aflau în autoturism, iar un altul, de 9 ani, era în autocamion. În accident au mai fost răniți și șoferul din țara vecină și încă un pasager, de 43 de ani, din autoturism. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3