EcoMoto 930×122

ana

ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO ÎN ARGEȘ

Mâine, 4 august 2016, cu începere de la ora 14, la Primăria Curtea de Argeș se va desfășura o ședință importantă.

Citiți și: A nins în Argeș!

Prefectul județului, Cristian Soare, se va întâlni cu primarul municipiului, Constantin Panțurescu, și cu șefii Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciului de Ambulanță. Vor fi stabilite detaliile organizatorice și de securitate ale funeraliilor regale. Autoritățile se așteaptă ca la eveniment să asiste zeci de mii de oameni.

Amintim că sâmbătă, 13 august 2016, în Curtea de Argeș va avea loc înmormântarea Reginei Ana. Potrivit programului dat ieri publicității de Casa Regală, slujba de înmormântare a Reginei în Pronaosul Noii Catedrale de la Curtea de Argeș va începe la ora 15. Ceremonia înmormântării va fi privată, în prezența Familiei Regale a României și a membrilor Familiilor Regale străine prezente la eveniment. Publicul va avea acces doar în fața porții de intrare în Parcul Arhiepiscopiei Curtea de Argeș. Ceremonia se va desfășura în două părți: orele 15-15:50, în fața Noii Catedrale; orele 15:50-16:10, ceremonia religioasă a îngropării, în Noua Catedrală.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Programul complet al funeraliilor regale, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/funeralii-regale-arges-programul/. (Foto: Curtea de Argeș – Gara Regală)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3