SMART KIDS 930X122

Arges

inundatii_1

INUNDAȚII ÎN 5 LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ

5 localități din Argeș au avut de suferit de pe urma ploilor abundente. Este vorba de orașul Costești și de comunele Budeasa, Bârla, Căteasca și Stolnici.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

În aceste localități zeci de gospodării și terenuri agricole au fost inundate. Din fericire, apa a pătruns doar în curțile oamenilor, nu și în locuințe. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit pentru evacuarea apei din curți. Pericolul de inundații încă nu a trecut.

Amintim că din după-amiaza zilei de ieri și până în această seară, la ora 20, este instituit cod portocaliu de creșteri de debite și de niveluri pe unele râuri, cu depășiri ale cotelor de atenție și de inundație, fiind vizat și județul Argeș. Codul portocaliu s-a instituit în cazul următoarelor cursuri de apă: Coşuştea (judeţul Mehedinţi), pe Jiu la Răcari-sector îndiguit (judeţul Dolj), pe Olteţ amonte S.H. Oteteliş şi pe afluentul său Cerna (judeţul Vâlcea), pe Vedea amonte S.H. Văleni, pe Teleorman amonte de S.H. Telorman şi pe pârâul Valea Câinelui aval S.H. Vârtoapele (judeţele Olt, Argeş şi Teleorman), pe Dâmbovnic şi pe Neajlov sector aval confluenţă Dâmbovnic-S.H. Vadu Lat (judeţele Teleorman şi Giurgiu), Teleajen aval S.H. Moara Domnească, Cricovul Sărat şi pe râul Prahova aval de confluenţa cu Cricovul Sărat (judeţul Prahova). (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA