NOR CURIER 930X122

curs

ÎNVAȚĂ ARTA MACHIAJULUI! CURS DE MAKE-UP ÎN PITEȘTI!

Profesional New Consult a făcut deja o tradiţie din susţinerea cursului de machiaj/make-up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) la standarde care asigură formarea profesională a participanţilor în această meserie şi în a frumosului. Cursul de machiaj/make-up (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) este acreditat ANC și recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, fiind oferit de firma Profesional New Consult la prețul de 650 de lei. Costul include toate materialele şi produsele de machiaj necesare desfăşurării cursului.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Vă prezentăm câteva fotografii de la cursul de machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj), fotografii needitate, netrunchiate, poze care denotă realitatea frumosului, a unui machiaj deosebit, realizat de cursanții participanţi la curs, sub îndrumarea formatorilor, Adi, Cristina şi Bianca. Toţi trei sunt make-up artişti de succes, cu saloane proprii şi participări la numeroase seminarii şi masterclass-uri de profil. O nouă sesiune a cursului de machiaj va demara ȋn decembrie anul acesta.

Pentru detalii despre curs accesaţi linkul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj sau vizitaţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/pages/Cursuri-Machiaj-Make-Up-artist/1422305024712299?ref=hl.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Informaţii suplimentare se pot obține la:

Telefon: 0784.045.025 și 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Sediul firmei: Pitești, strada Trivale, nr. 14, vizavi de Hotel Blue Night.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3