New Profesional Consult 930 x 122

accident

ISU ARGEȘ, ÎN DOLIU DUPĂ UCIDEREA COLEGULUI LOR PARAMEDIC

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș este în doliu.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Angajații ISU deplâng moartea tragică a colegului lor Claudiu Iordache, plutonier, paramedic la Garda de Intervenţie nr. 2 din orașul Topoloveni. Avea doar 28 de ani.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 15 spre 16 mai, în timp ce se afla în timpul său liber, Claudiu Iordache a fost accidentat mortal de o mașină pe o trecere de pietoni, pe o stradă din Topoloveni. Potrivit Poliției Argeș, șoferul are 22 de ani, este din Topoloveni și a fugit de la locul accidentului. Conform aceleiași surse, individul era băut. Poliția a dat ulterior de urma lui.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

„Cu durere în suflet, conducerea şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş îşi exprimă regretul pentru trecerea fulgerătoare în nefiinţă a plutonierului Iordache Claudiu, paramedic la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni, şi transmite condoleanţe familiei îndoliate.

În noaptea de 15 spre 16 mai colegul nostru a fost accidentat mortal, pe trecerea de pietoni, în oraşul Topoloveni. Din păcate, pentru cel care a salvat multe vieţi ca paramedic nu s-a mai putut face nimic. La momentul producerii accidentului subofiţerul se afla în timpul liber.

Plutonierul Iordache Claudiu avea 28 de ani, era necăsătorit şi a intrat în rândurile pompierilor militari în anul 2007. Era un om dedicat meseriei şi care şi-a îndeplinit întotdeauna cu succes misiunile ce i-au fost încredinţate. (…) Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite ISU Argeș.

Potrivit ISU, trupul neînsufleţit al tânărului paramedic va fi depus astăzi la capela din Topoloveni, iar înmormântarea va avea loc marți, 19 mai, de la ora 12, în comuna Priboieni. (Foto: Facebook ISU Argeş)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3