Donaris 930 x 122

copil

ÎȚI ÎNSCRII COPILUL LA GRĂDINIȚĂ SAU ȘCOALĂ? ANUNȚ OFICIAL

Îți înscrii copilul la grădiniță sau școală? Anunț oficial. Singurele documente necesare la înscrierea copiilor la grădiniță sau școală sunt adeverința medicală de la medicul de familie și avizul epidemiologic, precizează Ministerul Sănătății.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Potrivit sursei citate, analize suplimentare pot fi cerute de medicul de familie doar în cazul în care există simptome de boală infecțioasă la copil.

Amintim că anul trecut ministerele Sănătății și Educației au stabilit printr-un ordin comun documentele medicale necesare la înscrierea, frecventarea sau terminarea unui ciclu de învățământ. Aceste documente nu prevăd rubrici pentru rezultatele analizelor medicale. Cu alte cuvinte, analizele medicale nu sunt necesare pentru înscrierea copiilor la grădiniță sau școală.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90