930×122 CAPRA 5

jandarm

JANDARM DIN ARGEȘ, DETAȘAT LA CENTRUL NATO DIN VICENZA

Maiorul Liviu Sîia, de la Jandarmeria Argeș, este detaşat începând de astăzi la Centrul de Excelenţă pentru Operaţii de Stabilitate al NATO din Vicenza, Italia.

Citiți și: Un oficial NATO vine în Argeș!

Acolo va ocupa funcţia de şef la secţiunea analiză, evaluare experimentare lecţii învăţate. Mandatul iniţial de exercitare a funcţiei este acordat până pe 31 decembrie anul acesta, cu posibilitate de extindere până la 3 ani.

Liviu Sîia a participat în anul 2008 la un curs de management al unităţilor de poliţie în cadrul Centrului de Excelenţă pentru Operaţii de Stabilitate. Ulterior, în 2012, a luat parte la misiunea de instruire a forţelor de poliţie afgane (NATO training mission-Afganistan). El şi-a desfăşurat activitatea în beneficiul centrului de poliţie naţională Wardak, centru cu o capacitate de instruire de până la 3.000 de studenţi. Acesta a fost încadrat în Statul Major al Forţelor Coaliţiei Internaţionale la compartimentul Training şi a avut ca misiuni planificarea şi coordonarea echipelor de mentori internaţionali, colaborarea cu departamentul de pregătire afgan pentru îmbunătăţirea procedurilor de lucru și instruirea comandanţilor de companie şi batalion în domeniul contrainsurgenţei.

Citiți și: Pitești. Și-a pierdut copilul în parc!

Anul trecut a fost prezent din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş la un schimb de experienţă în domeniul misiunilor specifice cu structurile mobile ale Poliţiei Germane din landul Palatinat, Renania.

Începând din 2010 şi până astăzi maiorul Liviu Sîia a lucrat în cadrul compartimentului informare, relaţii publice şi cu publicul al Jandarmeriei argeșene. (Foto: Jandarmeria Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3