930 x122 grota rece

accident

LA MORĂREȘTI, ȘOFERIȚĂ DIN PITEȘTI CU MAȘINA ÎNTRE DOUĂ TIR-URI!

Revenim cu detalii despre accidentul de circulație care s-a produs în această după-amiază pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 146, pe raza comunei argeșene Morărești.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Accidentul a avut loc din cauza unui șofer de TIR în vârstă de 47 de ani din Bulgaria. Acesta nu a păstrat o distanță adecvată și a lovit în spate un autoturism Renault, condus regulamentar de o piteșteancă de 34 de ani. În urma impactului, autoturismul a ajuns pe celălalt sens de mers, acolo unde a intrat în coliziune cu un alt TIR. Din fericire, piteșteanca a suferit răni ușoare.

Amintim că din cauza accidentului traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate, formându-se cozi de autovehicule pe mai mulți kilometri. În urmă cu puțin timp Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că traficul a revenit la normal. (Foto: Facebook) 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3