EcoMoto 930×122

cristin maria oancea

LECȚII ONLINE DE MATEMATICĂ! O PROFESOARĂ DE LA „VLAICU VODĂ” LE OFERĂ!

Cristina Maria Oancea, profesoară de matematică la Colegiul Naţional “Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeş, ne surprinde din nou plăcut. După succesul avut cu prima ei culegere dedicată elevilor care susţin examenul de bacalaureat, tânăra profesoară va oferi şi online lecții la matematică. Ajutată de un fost elev, ea a pus pe picioare un site util pentru cei interesaţi de matematică.

Citiți și: Un nou tip de țeapă face ravagii!

„Încerc să mă perfecţionez şi să am cât mai multe lucruri utile pentru copii, cât mai multe instrumente care să îi ajute să înţeleagă matematica. Mi-am dat seama că sunt foarte mulţi care nu posibilitatea să vină să facă o pregătire. Sunt din afara oraşului, dar poate au acces la internet. Aceste lecţii vor fi detaliate, astfel încât copilul să înţeleagă capitolul respectiv foarte bine.”, precizează Cristina Maria Oancea pentru ePitești. Potrivit profesoarei, lecţiile online le sunt dedicate elevilor de gimnaziu şi liceu. Pe http://mate-altfel.ro/ vor fi încărcate și secţiuni dedicate profesorilor.

Despre Cristina Maria Oancea puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/e-posibil-concurs-judetean-de-matematica-fara-taxa-de-participare/.

Citiți și: Bacalaureat 2023. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90