New Profesional Consult 930 x 122

lingua international

LINGUA INTERNATIONAL, PARTENERUL TĂU DE BUSINESS!

LINGUA INTERNATIONAL, partenerul tău de business! LINGUA INTERNATIONAL a apărut pe piaţa firmelor specializate în servicii lingvistice în urmă cu 13 ani, poziționându-se pe piața de profil din județul Argeș ca un furnizor de produse educaționale de calitate superioară.

Citiți și: LINGUA INTERNATIONAL, RĂSPUNSURI PENTRU PĂRINȚI

„Putem fi partenerul care să contribuie la dezvoltarea companiei tale! În prezent, oferim un portofoliu diversificat de servicii lingvistice adaptate nevoilor clienților corporate, având în vedere că am dobândit o bogată experiență în ultimii 13 ani, pe o piață tot mai diversificată, lucrând cu peste 90 de companii și răspunzând cu succes tuturor nevoilor clienților.”, precizează echipa LINGUA INTERNATIONAL.

Cursurile de limbi străine oferite de LINGUA INTERNATIONAL sunt concepute și adaptate la obiectivele companiei-client, astfel încât să le ofere angajaților acesteia un avantaj lingvistic și cultural în negocierea de contracte internaționale, în participarea la ședințe de lucru, simpozioane sau conferințe cu parteneri străini și în comunicarea, respectiv colaborarea intra-companie cu colegii străini.

Citiți și: PITEȘTI: LINGUA INTERNATIONAL LE RĂSPUNDE PĂRINȚILOR

Oferta cuprinde cursuri de engleză/engleză pentru afaceri (toate nivelurile) și de engleză specializată (nivel mediu-avansat), franceză și germană (toate nivelurile).

CUM SE ADAPTEAZĂ LINGUA INTERNATIONAL LA NEVOILE CLIENȚILOR

„Testăm angajații care vor participa la cursuri/Identificăm și analizăm obiectivele de comunicare urmărite de companie și la nivel individual/Analizăm rezultatele și comparăm cu obiectivele/Comunicăm rezultatele managementului companiei și formăm grupele de cursanți/Stabilim programul de training lingvistic – conținut curs/Stabilim alături de client detaliile desfășurării cursurilor – program orar, frecvența desfășurării cursurilor, etc./Livrarea programului de training în concordanță cu nevoile și cerințele companiei-client/Testăm și certificăm nivelul de pregătire.”, informează echipa LINGUA INTERNATIONAL.

De asemenea, prin servicii de traducere și interpretariat LINGUA INTERNATIONAL vine în sprijinul unui număr mare de companii naționale și internaționale, furnizând traduceri de bună calitate, în cel mai scurt timp, la prețuri competitive, în condiții de maximă confidențialitate cu privire la structura și conținutul documentelor companiei-client.

Pentru informații suplimentare, puteți accesa site-ul www.lingua-international.ro.

Adresa: strada Caporal Pătru, nr. 30, etaj 1, Pitești, cod poștal 110254, Argeș.

Telefon: 0727.707.604, 0744.423.395, 0769.619.760

E-mail: internationalingua@yahoo.com, scoaladelimbistraine@yahoo.com.

Dezvoltarea și certificarea abilităților de comunicare în limbă străină, cu LINGUA INTERNAȚIONAL!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3