New Profesional Consult 930 x 122

accident

LOVITĂ PE „ZEBRĂ” PE STRADA NEGRU VODĂ! ȘOFERUL A FUGIT!

Două accidente rutiere cu părăsirea locului de către șoferi s-au produs în Pitești și în comuna Bascov.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Accidentul din Pitești a avut loc pe strada Negru Vodă, în Nord. O piteșteancă în vârstă de 68 de ani a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni. Femeia a primit îngrijiri medicale din partea personalului medical de pe ambulanța sosită de urgență. Din fericire, rănile au fost minore. Poliția argeșeană precizează că șoferul, care se îndrepta către Centru, a părăsit locul accidentului.

La fel a făcut și un alt conducător auto, de această dată după un accident produs în Bascov, pe drumul național 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea. Un copil de 11 ani din localitate a fost lovit de o autoutilitară. Potrivit Poliției Argeș, minorul s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Șoferul fugar, în vârstă de 46 de ani, din orașul vâlcean Călimănești, a fost prins de polițiști după mai puțin de o oră de la accident. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90