930×122 CAPRA 5

ecarpathian

MAGAZIN ETNO ONLINE! MEȘTERII POPULARI DIN ARGEȘ ÎȘI VÂND PRODUSELE PE INTERNET!

Produsele de poveste ale meșterilor populari din județul Argeș au ajuns și pe Internet! Un magazin online vinde candele, pistornice sau roți de car făcute în Bradu ori în Stâlpeni, icoane din Muscel și mobilă din lemn de cireș realizată în Berevoești.

Citiți și: ACUM: TÂRG DE PRODUSE TRADIȚIONALE ÎN PITEȘTI

Magazinul este al unor bucureșteni care și-au propus să-i ajute pe meșteșugari să își promoveze mai eficient rodul muncii lor. Pe www.ecarpathian.com găsiți produse tradiționale de calitate nu doar din Ageș, ci de pe tot cuprinsul țării.

După cum spun proprietarii magazinului, există un interes mare pentru tot ceea ce înseamnă tradiția românească, dar că oamenii nu au timp să caute. „Un astfel de magazin online face legătura între producători și iubitorii de obiecte tradiționale. Meșterii sunt mulțumiți că își vând produsele, pentru că ei din asta trăiesc, iar clienții, la rândul lor, sunt bucuroși că după câteva click-uri primesc acasă sau la birou obiectele comandate.”, declară pentru ePitești Gina Artenie, managerul magazinului online www.ecarpathian.com.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3