930×122 CAPRA 5

confiscate

MAGAZINUL DIN PITEȘTI DE PRODUSE CONFISCATE S-A MUTAT

Magazinul din Pitești de produse confiscate al Fiscului argeșean s-a mutat. Informația o furnizează Administrația Județeană a Finanțelor Publice. În magazin sunt vândute în regim de consignație produse confiscate de Direcția Antifraudă Fiscală, Poliție și Biroul Vamal Pitești, în special mărfuri alimentare, băuturi spirtoase și confecții.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Noul sediu al magazinului este situat în piața Găvana 3, la parterul blocului M3 A. Magazinul este deschis în fiecare zi, după următorul program: de luni până vineri între orele 8 și 19, sâmbăta între 8 și 15, iar duminica între orele 8 și 14.

Amintim că până acum magazinul a funcționat într-o zonă centrală a Piteștiului, respectiv pe bulevardul I.C. Brătianu, în apropierea Policlinicii. (Foto: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș)

Citiți și: Apare un nou lanț de magazine!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90