New Profesional Consult 930 x 122

2014

MAGIC PENTRU SEARA DE CRĂCIUN!

Cu prilejul Naşterii Domnului, restaurantul Magic Events Trivale, vă invită să petreceţi seara de Crăciun intr-un cadru de vis. Pentru doar 69 de lei de persoană vă veţi putea bucura de un meniu pe cinste care constă in:

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

– gustare rece tradiţională: piftie de curcan, chifteluţe de pui cu susan, tobă ţărănească, şorici, baghete de caşcaval, nufăr de castravete, şunculiţă ţărănească, ou umplut cu pate de ficat, triungi de brânză telemea, muşchi file, inele de ceapă roşie, măsline, coşuleţe Magic cu salată de boeuf, nufăr de roşie cu salată de vinete şi tartină cu icre de crap.

– la felul principal regăsiţi faimoasa pomana porcului cu mămăliguţă şi salată de murături ţărăneşti, iar la desert cozonac bine rumenit.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

Pe parcursul serii vă veţi putea delecta cu momente muzicale de excepţie oferite de formaţia Iosif Nistor Family Band. De asemenea, împreună cu Moş Crăciun veţi împodobi bradul şi veţi împărţi cadouri celor dragi. Se anunţă o seară cu adevărat magică pe care nu trebuie să o rataţi.

Pentru rezervări sau detalii puteţi apela unul dintre numerele de telefon:
0723 646 404 sau 0742 984 519

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90