Donaris 930 x 122

accident

MĂRĂCINENI: ACCIDENT. PIETON LOVIT

Mărăcineni: accident. Pieton lovit. În urmă cu puține minute, un bărbat a fost lovit de o mașină (un autoturism Mitsubishi) în zona blocuri din comuna argeșeană Mărăcineni, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe sensul de mers către Pitești. Bărbatul s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un echipaj cu ambulanță SMURD a intervenit la fața locului și i-a acordat primul ajutor. Rănit ușor, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, bărbatul, în vârstă de 80 de ani, din Mărăcineni, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Șoferul, de 60 de ani, din Pitești, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3