Donaris 930 x 122

isu

MAȘINĂ ÎNZĂPEZITĂ. POMPIERII, ÎN ALERTĂ

Mașină înzăpezită. Pompierii, în alertă. Azi noapte, la ora 4:25, un echipaj de urgență cu un autocamion de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în comuna Arefu, pe Transfăgărășan.

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

Intervenția a fost în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112 prin care se sesiza faptul că cinci persoane (trei bărbați și două femei) au rămas cu autoturismul înzăpezit. Pompierii au intervenit pentru degajarea autoturismului cu ajutorul lopeților din dotare și al autocamionului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care furnizează informația, nu precizează de unde sunt cele cinci persoane.

Amintim că pe perioada sezonului rece DN7C Transfăgărășan este închis, pe drum fiind instalate în acest sens marcaje de avertizare și bariere. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3