New Profesional Consult 930 x 122

autoturism

MERCEDES INCENDIAT ÎN GĂVANA – AU ARS ALTE 2 MAȘINI

Un autoturism Mercedes clasa E a fost incendiat noaptea trecută pe strada Frații Cătina, din cartierul piteștean Găvana III.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În jurul orei 2 un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit pentru stingerea incendiului. Focul s-a propagat la alte două mașini, o Dacia Nova și o autoutilitară, parcate stradal.

La primul autoturism, căruia i s-a dat foc intenționat, au ars anvelopele stânga, faţă, spate şi dreapta, plasticul de la compartimentul motor, aripa stânga faţă, oglinda stângă, bara spate şi lămpile spate. La al doilea autoturism – bara faţă, grila mască faţă, farul stânga faţă, carenajul de la roată și lampa semnalizare stângă, iar la al treilea – instalaţia electrică de la compartimentul motor, bara faţă, elemente de cauciuc şi plastic de la compartimentul motor, vasul spălător parbriz şi alte elemente combustibile.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Concluzia pompierilor este clară: prima mașină a fost incendiată cu intenție. Poliția a declanșat o anchetă.

Nu este primul eveniment de acest fel petrecut în Pitești. Și în luna februarie anul acesta un BMW seria 5 a fost incendiat pe strada Vasile Lupu, într-o posibilă reglare de conturi. Din păcate, Poliția nu a dat nici până astăzi de urma autorului. Detalii despre cazul din februarie: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/reglare-de-conturi-stil-mafiot-pitesti-citeste-ce-spune-politia/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90