NOR CURIER 930X122

ciolos

MESAJ DE CONDOLEANȚE

În urmă cu puțin timp, prim-ministrul Dacian Cioloș a adresat un mesaj public de condoleanțe la moartea lui Mihnea Berindei.

Citiți și: Guvernul Cioloș a fost respins

“A plecat dintre noi Mihnea Berindei – istoric, cărturar, om al acțiunii și, mai mult decât toate, un om care și-a iubit țara, fără să se teamă de adevărurile ei dureroase.

Înainte de Revoluție, exilat în Franța, i-a sprijinit cu generozitate pe disidenții anticomuniști, a fost un critic neobosit al regimului Ceaușescu și a mobilizat Vestul împotriva regimului totalitar de la București. După anii ’90 a devenit unul dintre principalii promotori ai deschiderii spre libertate și democrație a societăților postcomuniste, atât în România, cât și în alte țări din estul Europei.

Citiți și: RUȘINE! GUVERNUL CIOLOȘ, ZERO LA AUTOSTRĂZI

Condoleanțe tuturor celor care l-au iubit și i-au fost aproape! Mihnea Berindei, un istoric care a creat istorie, rămâne un reper al verticalității și credinței în democrație. Dumnezeu să-l odihnească!”, acesta este mesajul de condoleanțe transmis de premier.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3