New Profesional Consult 930 x 122

bal

MINGEA PRIMITĂ CADOU DE GICU DOBRIN DE LA REAL MADRID, LICITATĂ

Balul de caritate „Apa trece, omenia rămâne” a adunat aseară la complexul „Star” din Budeasa oameni de afaceri, foști și actuali sportivi, dar și politicieni. În urma acțiunii, din taxa de participare și licitații, s-au adunat 24.200 de lei pentru argeșenii din comuna Bascov afectați de inundațiile de la sfârșitul lunii trecute. Au fost licitate o medalie de aur a fostei gimnaste Corina Ungureanu (cumpărată cu 2.100 de lei) și un tricou al fotbalistului Adrian Mutu (pentru care s-au plătit 500 de lei). Tricouri și alte obiecte ale lui Bogdan Stancu sau Adrian Neaga și ale lui Nicul Vlad, fost campion olimpic la haltere, vor fi licitate pe internet.

Citiți și: Este legendă! „Brătianu” a avut un bal de a vibrat tot Piteștiul!

Și doamna Gica, soția inegalabilului Nicolae Dobrin, a participat la acțiune. Ea a adus o minge de fotbal pe care Nicolae Dobrin a primit-o cadou în 2005, la aniversarea zilei sale de naștere, de la președintele de atunci și de acum al clubului Real Madrid, Florentino Perez. Mingea are pe ea semnăturile-autograf ale jucătorilor de glorie ai Realului din aceea periodă, inclusiv a celebrului Luis Figo. Alături de minge Nicolae Dobrin a mai primit atunci de la Perez un echipament (donat, ulterior, în Brașov tot în scop caritabil) și un tablou cu dedicație (este pus la loc de cinste în hanul Valea Ursului, localitate în care se află școala de fotbal „Nicolae Dobrin”). „Eu am decis să donez mingea pentru că este bine să ne gândim la cei care au necazuri. Este un obiect valoros. Sunt mulţi, poate, care îşi doresc așa ceva. Am donat-o din tot sufletul, cu toată dragostea mea. Ţin la ea enorm, dar ştiind pentru ce am dat-o sunt fericită!”, declară Gica Dobrin pentru ePitești. Mingea își așteaptă cumpărătorul.

La balul de caritate, organizat de Casa de Cultură “Adriana Trandafir” şi Primăria Bascov, au avut loc și prezentări de modă și momente artistice.

Citiți și: Trofeu primit de Nicolae Dobrin, expus la Muzeul Judeţean

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3