Donaris 930 x 122

hărțuire

MINISTERUL VREA SĂ ȘTIE: AU EXISTAT ACTE DE HĂRȚUIRE SEXUALĂ ÎN ȘCOLILE DIN ARGEȘ?

Fiecare unitate de învățământ preuniversitar din Argeș va întocmi o statistică referitoare la actele de violență înregistrate în școală sau, după caz, liceu în al doilea semestru al anului școlar 2013-2014. Statisticile vor ajunge la Inspectoratul Școlar, iar de aici vor fi transmise la Ministerul Educației Naționale până cel mai târziu pe 5 septembrie.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

Printre altele, o astfel de statistică va include informații despre eventuale amenințări, insulte, acte de șantaj, acte de hărțuire sexuală, tentative de omor, incendieri, despre introducerea de arme albe sau de foc în școală sau liceu, furturi, distrugerea unor bunuri ale unității de învățământ, consum de alcool sau droguri, sinucideri sau tentative de sinucidere în rândul elevilor.

Aceste statistici sunt cerute de Ministerul Educației pentru strategia privitoare la diminuarea fenomenului violenței în școli și licee.

Citiți și: Premieră în România! Telefoanele, interzise în școli

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA