EcoMoto 930×122

furturi

politia

MINORI SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE ȘI DE MAGAZINE ÎN PITEȘTI, PRINȘI DE POLIȚIE

Polițiștii piteșteni anchetează două cazuri în care presupușii infractori sunt minori.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Prima anchetă vizează doi piteșteni de 16 și, respectiv, 17 ani care sunt bănuiți de furturi repetate din magazine și apartamente. Furturile ar fi fost comise în acest an, în perioada februarie-iulie. Potrivit Biroului de Investigații Criminale al Secției 3, cea mai recentă faptă a celor doi ar fi avut loc în noaptea de 17 spre 18 iulie. Minorii ar fi pătruns într-o locuință, de unde ar fi furat bunuri în valoare totală de 3.000 de lei. Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Un al doilea dosar cu minori, de 15 și, respectiv, 16 ani, amândoi din comuna argeșeană Bascov, de lângă Pitești, este instrumentat de Biroului de Investigații Criminale al Secției 1. Minorii sunt acuzați că în noaptea de 20 spre 21 iulie ar fi furat emblemele cu inscripția mărcii de la un autoturism parcat în zona Târgu din Vale și de la alte două parcate pe strada „Constantin Brâncoveanu”, din zona bazarului „Gheorghe Lazăr”. Cei doi s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90