SMART KIDS 930X122

centrul cultural mioveni

MIOVENI: DISTRACȚIE LA MAXIM (GALERIE FOTO)

În Mioveni evenimentele prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului s-au desfăşurat începând de ieri la Casa de Cultură Racovița cu festivalul – concurs de poezie, cântec şi teatru francez „Anna de Noailles”, ediția a XII-a.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Astăzi sute de copii au dansat, au desenat, au alergat, au cântat și s-au distrat în centrul civic al orașului. Personaje din desene animate, zâne și clovni au dansat și au cântat alături de cei mici, prezenți în număr mare. Copiii au avut parte de momente artistice și de jocuri de animație socio-educativă. Totodată, au fost organizate concursuri de șah, desene pe asfalt și un cros, iar în cea de a doua parte a zilei s-au desfășurat demonstrații de oină, karate, judo și gimnastică. Seara se va încheia cu un concert al trupei MAXIM.

Miercuri, 1 iunie 2016, distracția de Ziua Internaţională a Copilului va continua în centrul civic cu demonstrații sportive.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Organizatorii sunt Oraşul Mioveni, prin Centrul Cultural, cluburile sportive CS Mioveni şi CS Dacia Mioveni 2012, în parteneriat cu ISJ Argeș, DJST Argeș, școlile gimnaziale „George Topârceanu”, „Liviu Rebreanu” și Colibași, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini, Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” şi Clubul Elevilor Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90