930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

MIOVENIUL, GAZDĂ PENTRU DOUĂ OLIMPIADE NAȚIONALE

În perioada 3-10 aprilie orașul Mioveni va găzdui două olimpiade ajunse la faza națională.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Astfel, între 3 și 6 aprilie în Mioveni se va desfășura etapa națională a olimpiadei de limbi clasice, iar între 6 și 10 aprilie, etapa națională a olimpiadei de religie (cultul ortodox, pentru clasele VII-XII).

Orașul gazdă, prin Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, va oferi o masă de prânz pentru aproximativ 800 de elevi. În plus, acestora li se va pune la dispoziție și transport gratuit, astfel încât să poată vizita și Piteștiul și Muzeul Viticulturii și Pomiculturii din Golești.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Deschiderea festivă a olimpiadei de religie va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 18, la Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Mioveni (foto). În aceeași zi olimpicii vor fi invitați să ia parte la un spectacol de muzică corală religioasă. Spectacolul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia”, în organizarea Centrului Cultural Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90