EcoMoto 930×122

miting

MITING ÎN PITEȘTI

Miting în Pitești. UPDATE: Protestatarii au mărșăluit prin centrul orașului, ajungând în Piața Primăriei și în fața sediului PSD Argeș, de pe bulevardul Republicii. Aici au scandat „Hoții!” și „PSD – ciuma roșie!”.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

O parte dintre manifestanți au plecat în marș din Centru către zona Nord – Găvana, pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Ulterior, s-au întors în Centru, protestul continuând în Piața „Vasile Milea”.

Este cel mai mare număr de protestatari înregistrat în Pitești de la debutul scandalului declanșat de modificările operate de Guvern în legislația din justiție.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

La această oră, în Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului se află în plină desfășurare un miting spontan. Motivul protestului îl reprezintă adoptarea de către Guvern a proiectului de lege cu privire la graţiere şi, mai ales, a ordonanţei de urgență referitoare la modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală și maniera în care au fost adoptate. Piteștenii protestează pașnic, scandând, printre altele, ”Ieșiți cu toții, ne scapă hoții!” și ”DNA să vină să vă ia!”.

Amănunte despre protestele din Pitești din serile precedente, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3