930 x122 grota rece

Arges

MITING ÎN PITEȘTI. JANDARMERIA ARGEȘ AVERTIZEAZĂ

Miting în Pitești. Jandarmeria Argeș avertizează. În condițiile în care sâmbătă, 18 februarie 2017, PSD va organiza un miting în Piața “Vasile Milea”, Jandarmeria Argeș face un apel.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

“Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş invită toţi cetăţenii care participă la adunările din spaţiul public să coopereze şi să rămână în dialog permanent cu forţele de ordine, aşa cum au făcut-o şi până acum. Jandarmii sunt prezenţi pentru a asigura protecţia persoanelor care îşi exprimă opiniile în mod paşnic, pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică.

Le reamintim cetăţenilor că este interzisă organizarea sau desfăşurarea adunărilor publice în imediata apropiere a gărilor, spitalelor și a obiectivelor militare, precum şi infiltrarea în rândul demonstranţilor a persoanelor sau grupurilor care nu au legătură cu adunările publice organizate, cu scopul de a tulbura normala desfăşurare a acestora.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În vederea asigurării unui climat de normalitate a acestei activităţi publice, Jandarmeria Argeş le reiterează participanţilor că următoarele fapte pot fi sancţionate, conform legilor în vigoare: instigarea prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la acţiuni violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod, a adunărilor publice; organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu adunările publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare.”, avertizează Jandarmeria Argeș.

Un apel similar a făcut Jandarmeria și cu ocazia protestelor care au avut loc în Pitești împotriva Guvernului Grindeanu și a PSD. Amănunte despre mitingul de sâmbătă din Piața “Vasile Milea”, AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3