930×122 CAPRA 5

motociclist

MOTOCICLIST IRESPONSABIL PE STRĂZILE DIN PITEȘTI! (VIDEO)

În urmă cu câteva zile o echipă a publicației noastre a surprins pe bulevardul Negru Vodă din Pitești, în dreptul Spitalului Militar, un motociclist care așteaptă, ca orice om normal la cap, culoarea verde a semaforului pentru a merge mai departe. Halucinantă este plecarea de pe loc. Priviți imaginile!

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Până la următorul semafor, de pe strada Dumbravei, motociclistul gonește probabil cu circa 150 de km pe oră. Asta în condițiile în care, o știe toată lumea, limita maximă legală de viteză pe raza unei localități este de 50 de km pe oră. Cuvintele sunt de prisos! Ce ai mai putea spune când vezi asemenea smintiți pe străzile pe care circulă și copiii, părinții sau bunicii noștri? Dacă, Doamne ferește!, individul pierdea controlul asupra ghidonului și omora oameni nevinovați? Nu mai spunem de el și viața lui, cu siguranță nu ține la ea!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Cerem Poliției Rutiere din Pitești să intensifice controalele asupra motocicliștilor și să amplaseze aparatele radar nu doar pe străzile știute de mai toți conducătorii auto din oraș, gen Frații Golesti sau varianta Brâncoveanu – CNCD, ci și pe alte străzi cu risc major de producere de accidente grave.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Anonim spune:

    Plictisitule din presa ! Ai avut radar pe masina , incat specifici viteza ? Daca ajunge de la 0 la 60 in doua secunde si dispare din fata ta, inseamna ca a avut 150 km/h ?

  • Mircea spune:

    HALUCINANT
    Extraordinara stire .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3