Donaris 930 x 122

centru multifuncțional

MUNTE DE MOLOZ LA CINEMA BUCUREȘTI! VIDEO ȘI GALERIE FOTO DE PE ȘANTIER!

Lucrările la viitorul Centru multifuncțional care se construiește pe clădirea bătrânului cinematograf „București” din centrul Piteștiului sunt în plină desfășurare. Ritmul pare unul alert, astfel încât este foarte posibil ca termenul asumat de constructor pentru finalizarea proiectului să fie respectat. Amintim că Centrul multifuncțional ar urma să fie dat în folosință la sfârșitul lunii aprilie a anului viitor.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În imediata apropiere, lângă viitoarea Casă a Căsătoriilor, s-a format un munte de moloz, scânduri și bucăți din partea de cinematograf care a fost demolată.

Viitorul Centru de pe Calea București va avea o sală multifuncţională, săli de repetiţie, vestiare şi o scenă de peste 70 de mp. În sală vor fi proiectate filme în format 3D. Tot aici își va avea sediul și Filarmonica Pitești. Valoarea proiectului, care este inițiat de Primărie, depășește 17.300.000 de lei. Mai mult de jumătate din sumă provine de la Uniunea Europeană. Restul reprezintă contribuţie locală şi de la bugetul de stat.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90