Donaris 930 x 122

ioan gyuri pascu

A MURIT IOAN GYURI PASCU

A murit Ioan Gyuri Pascu. Decesul a survenit în această dimineață, în urma unui infarct. Artistul avea 55 de ani. „În jurul orei 5 am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, care au găsit un pacient în stop cardio-respirator. Imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul.”, declară Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, pentru Mediafax.

Citiți și: IOAN GYURI PASCU JOACĂ LA TEATRUL „DAVILA”

Născut pe 31 august 1961 în Agnita (județul Sibiu), Ioan Gyuri Pascu a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues și reggae. A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers și Pacific. A lansat mai multe albume muzicale, printre care „Mixed grill” (1993), „Maşina cu jazzolină” (1994) şi „Gânduri nevinovate” (1997).

Se retrăsese din viața artistică din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. (Foto: cancan.ro, video: youtube.com)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90