930×122 CAPRA 5

canal

N-AM SCRIS DEGEABA: PE „ION CÂMPINEANU” NU MAI E PERICOL

Luni i-am atenționat pe șoferi să circule cu atenție la intersecția dintre străzile „Ion Câmpineanu” și „Calea Bascovului” din cartierul piteștean Ceair. Motivul? Pe carosabil, lângă o gură de canal, se formase o gaură în asfalt adâncă de circa o jumătate de metru. Exista riscul potențial ca în cazul în care problema nu ar fi fost remediată la un moment dat partea carosabilă din jurul micului hău să se prăbușească sub greutatea autovehiculelor.

Citiți și: Accident lângă Pitești. A căzut cu mașina în canal

Știrea a ajuns și la urechile oamenilor din Primărie. A doua zi după ce ePitești a publicat informația angajații serviciului de specialitate al municipalității au umplut gaura cu nisip și pietriș. Urmează ca în curând porțiunea să fie acoperită cu un petec de asfalt. Este de salutat promptitudinea Primăriei.

Pe același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pericol-pe-ion-campineanu-o-juma-de-metru/.

Citiți și: Pitești: Gentea – Venit, văzut, rezolvat!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90