930 x122 grota rece

inundatii

NĂMOL ȘI BĂLȚI! AȘA ARATĂ PARCUL LUNCA ARGEȘULUI DUPĂ POTOP!

După retragerea apelor parcul Lunca Argeșului din zona Zăvoi a municipiului Pitești arată jalnic. Aleile mustesc de nămol și aluviuni. În unele porțiuni din spațiul verde apa băltește. Potrivit primarului Tudor Pendiuc, potopul a dislocat doi stâlpi de iluminat public. De asemenea, apele învolburate ale râului Argeș au luat cu ele șapte copaci, două bănci și trei coșuri pentru gunoi.

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

„Avem în vedere un proiect. Știu că la Administraţia Naţională Apele Române este deja realizat studiul pentru decolmatarea râului Argeş şi consolidarea malurilor. Sperăm să se aloce fonduri cât mai repede!”, afirmă primarul. Este pentru a doua oară când parcul Lunca Argeșului a fost inundat în acest an, primul potop având loc în luna mai.

Despre inundațiile din parc de acum două zile puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-parcul-lunca-argesului-iar-sub-ape-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Cine plătește dacă te inundă vecinul la bloc

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90