Donaris 930 x 122

balea lac

BALEA_LAC_ZAPADA_IN_OCTOMBRIE

NINGE! E PRIMA NINSOARE DIN NOUL SEZON RECE!

Cu puțin timp în urmă Argeșul a intrat sub avertizarea meteorologică de ploi însemnate cantitativ, răcire accentuată a vremii și de intensificări ale vântului. Până mâine dimineață, la ora 6, sunt așteptate precipitații abundente. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat 30-40 l/mp. Vântul se va intensifica mai ales în zona de munte a județului, acolo unde vor fi rafale de 60-70 km/h, iar temperatura aerului va scădea accentuat. În zona montană înaltă, izolat şi trecător, precipitaţiile vor fi mixte.

Citiți și: Alertă la Bâlea! Intervenție de urgență pentru salvarea unui copil și a mai multor persoane

La această oră în Pitești cerul este acoperit și sunt doar 12 grade Celsius. În Curtea de Argeș și Câmpulung Muscel sunt în jur de 10 grade.

În munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine, ninge. Mai exact, la Bâlea Lac, la granița dintre județele Argeș și Sibiu. Este prima ninsoare din noul sezon rece. De asemenea, pentru prima dată în acest sezon temperatura aerului a scăzut la sub 0 grade. Temperatura aerului la Bâlea Lac este de minus 0, 5 grade Celsius. (Foto Bâlea Lac: Arhivă)

Citiți și: Atenție, părinți: Cel mai periculos loc din Pitești unde se poate muri!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90