930×122 CAPRA 5

firme

NOI FIRME ÎN PITEȘTI – AFACERI LA COSTURI MINIME

Profesional New Consult oferă prin specialiştii săi jurişti servicii de înfiinţare de firme – SRL, SA, PFA, II – http://profesionalnewconsult.ro/consiliere/infiintare-firme-pfa-ii, la cele mai mici preţuri de pe piaţa din Piteşti şi din Argeş. Firma asigură cele mai înalte standarde de calitate, cu minim de deranj din partea clienţilor, care se vor deplasa o singură dată la sediul societăţii, doar pentru prezentarea şi semnarea documentelor necesare.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

De asemenea, Profesional New Consult asigură servicii de înfiinţare de asociaţii non profit şi fundaţii http://profesionalnewconsult.ro/consiliere/infiintare-asociatii-ong pentru cei care doresc să servească o cauză umanitară, dar şi pentru cei care vor să deţină asociaţii agricole sau de vânătoare, precum şi alte tipuri de asociaţii non profit.

Dacă doriţi, așadar, să porniţi cu dreptul în afaceri, o puteţi face la costuri minime, apelând la specialişti în domeniu!

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Tot prin specialiştii săi, Profesional New Consult asigură servicii de recuperare de debite, consultanţă juridică, reprezentare în instanţă și contestare de procese verbale de contravenţie http://profesionalnewconsult.ro/consiliere/contestatii-procese-verbale-de-contraventie. IMPORTANT! Prin colaborările pe care le are, firma poate asigura servicii de contabilitate, resurse umane și servicii externe de protecţia muncii.

Firma este situată în Piteşti, pe strada Victoriei, nr.36, etajul 3, lângă Guiness Pub.

Pentru a beneficia de ofertele de înfiinţare de firme (SRL, SA, PFA, II) http://profesionalnewconsult.ro/consiliere/infiintare-firme-pfa-ii tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la unul dintre numerele de telefon 0758.490.490, 0725.420.330 și 0784.045.025, la care veţi primi toate informaţiile necesare.

Facebook: https://www.facebook.com/firmepitesti?ref=hl 

Tel/Fax: 0348.436.899

E-mail: consultanta@profesionalnewconsult.ro și office@profesionalnewconsult.ro

Web: www.profesionalnewconsult.ro.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90