New Profesional Consult 930 x 122

adp

NU DERANJAȚI! MUNCITORII DE LA ADP LUCREAZĂ!

Aceeași Piață a Primăriei Pitești. Aceiași doi muncitori de la Administrația Domeniului Public, aflată în subordinea municipalității. Același obiect al muncii: înlocuirea plăcilor de granit sparte.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Muncitorii sunt acum mai fără tragere de inimă, parcă și ei plictisiți să repete la infinit aceiași operațiune. Ba chiar la un moment dat fac o pauză și se odihnesc pe o bancă după munci seculare care au durat câteva zeci de minute. Într-un final, unul dintre ei se ridică și se reapucă de treabă. Celălalt se mai gândește, rezumându-se să privească. A mai trecut o zi de muncă…

În urmă cu doar câteva zile cei doi au înlocuit alte și alte plăci crăpate din minunata Piață a Primăriei Pitești: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cata-oara-domnule-pendiuc-cata-oara/.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90