930 x122 grota rece

mioveni

NU E BINE, DOMNULE PENDIUC: MIOVENIUL „BATE” PITEȘTIUL LA SALĂ

Cu ocazia Campionatului Balcanic de Atletism desfășurat sâmbătă și duminică pe stadionul „Nicolae Dobrin”, în faţa oficialităţilor, a sportivilor şi a publicului prezent primarul Tudor Pendiuc a reînnoit o mai veche promisiune. Promisiune rămasă, deocamdată, la stadiul de discurs. Pendiuc a vorbit din nou despre proiectul construirii în Pitești a unei noi Săli a Sporturilor. Actuala este veche de zeci de ani și nu corespunde standardelor de acum.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

„Piteştiul se poate mândri nu doar cu un stadion de fotbal unde au fost scrise momente de aur ale fotbalului românesc şi argeşean, ci şi cu o pistă de atletism de cel mai înalt nivel. Vorbim despre o adevărată  bază de atletism, vorbim despre baza de sport „Nicolae Dobrin”. Vreau să vă mai spun că în perioada care va urma Piteştiul va avea şi o sală polivalentă de sport cu mii de locuri. Piteştiul merită acest lucru şi întotdeauna ne place să transformăm în realitate promisiunile pe care le facem.”, a spus Tudor Pendiuc. Detalii despre proiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/primria-face-demersuri-pentru-o-nou-sal-a-sporturilor/.

Până una alta, însă, Mioveniul, oraș administrat de Ion Georgescu, coleg de partid în PSD cu Pendiuc, a luat-o înaintea Piteștiului din acest punct de vedere. În Mioveni construirea unei noi Săli a Sporturilor a început deja: http://epitesti.ro/stiri/mioveni-inceput-construirea-unei-sali-sporturilor/.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90