NOR CURIER 930X122

înzăpeziți

NU FACEȚI CA EI! ÎNZĂPEZIȚI PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Înzăpeziți pe Transfăgărășan. Azi noapte, în jurul orei 4, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș a fost informat că pe DN 7C Transfăgărășan au rămase înzăpezite cu un autoturism (un BMW seria 3) un număr de trei persoane.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Persoanele (trei băieți) au fost îndrumate prin telefon să părăsească autoturismul și să se îndrepte către Baza Salvamont de la cota 2000. Ulterior, către locul indicat au fost trimise pentru intervenție un echipaj SMURD și un altul de jandarmi montan. Echipajele s-au întors, însă, de pe traseu pentru că între timp cei trei au ajuns, în siguranță, la Baza Salvamont, acolo unde au primit găzduire peste noapte. Și-au deszăpezit singuri mașina, cu ajutorul unor lopeți primite de la salvamontiști, lopeți pe care au „uitat” apoi să le înapoieze, plecând cu ele.

Facem precizarea că DN 7C Transfăgărășan este închis circulației rutiere, pe drum fiind instalate marcaje de avertizare și bariere. (Foto Arhivă: Facebook Toma Cristian)

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3