SMART KIDS 930X122

Arges

NU RATAȚI! PORȚI DESCHISE LA ISU ARGEȘ

Mâine, 1 iunie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş va organiza Ziua Porților Deschise. Evenimentul se va desfășura între orele 9 și 15.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Copiii și cei care îi vor însoți (părinți, bunici, etc.) sunt așteptați cu acest prilej la sediul ISU Argeș (Pitești, strada Traian, nr. 26) și la sediile subunităților sale din județ. Vor avea posibilitatea să asiste la prezentarea autospecialelor de intervenție din dotarea Inspectoratului, la demonstrații de acordare a primului ajutor medical făcute de paramedicii SMURD și la lecții de prevenire despre modul în care trebuie să te comporți în anumite situații de urgență.

„Le promitem copiilor, cărora le-am pregătit și mici surprize, o zi de neuitat alături de salvatorii ISU Argeș și le urăm La Mulți Ani cu zâmbete senine și inocente!”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90