930×122 CAPRA 5

meteo

VIJELIE_PITESTI

NU SCĂPĂM DE PLOI! VREMEA REA SE PRELUNGEȘTE!

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare prin care anunță că nu vom scăpa de ploi nici în următoarele două zile.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Informarea este valabilă de mâine dimineață, de la ora 6, până sâmbătă, la ora 9. În intervalul menţionat va ploua în sudul, centrul şi estul ţării. Cantităţile de apă cumulate vor fi de 15-20 de l/mp şi izolat de peste 25 de l/mp, în cursul zilei în Oltenia, Muntenia şi zona Carpaţilor de Curbură, iar noaptea în Moldova, vestul şi nordul Olteniei. Temporar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor atinge la rafală 55-60 km/h, iar în zona Carpaţilor Orientali vor depăşi 70 km/h.

Mai precizăm că ANM a prelungit până la ora 18 codul galben de vânt puternic pentru sudul județului Argeș. Vântul are intensificări cu viteze care ating local 55-65 de km/oră.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3