930×122 CAPRA 5

Arges

NUMĂR MARE DE ROMÂNI ÎNȘELAȚI CU JOBURI FALSE

Autoritățile avertizează că a crescut numărul românilor care sunt înșelați de firme-fantomă cu promisiuni mincinoase pentru locuri de muncă în străinătate.

Citiți și: A nins în Argeș!

”Suntem îngrijorați de numărul mare de români care pleacă la muncă în străinătate și care sunt înșelați cu promisiuni de angajare nereale. Atragem atenția că acceptarea unor oferte de muncă prin intermediul unor persoane fizice sau fără a verifica cu deosebită atenție clauzele contractului de mediere este riscantă!

Pe paginile de internet ale inspectoratelor teritoriale de muncă sunt publicate listele agenților de ocupare aflați în evidență, iar pe website-ul Inspecției Muncii am publicat o serie de informații privitoare la munca în străinătate, avertismente și ghiduri pentru adaptarea și integrarea în țara gazdă.”, declară Dantes Nicolae Bratu, șeful Inspecției Muncii.

Citiți și: Semnal de alarmă în economia argeșeană!

Vă amintim că la această oră în Argeș există 14 firme autorizate de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) să plaseze forţă de muncă în străinătate: Rebel Project, All Inclusive Trading, Promedia Work Travel, Cardinal Jobs, Abroad Jobs and Trading, Nikos Eurojobs, Ld Trans Works 2008, Rian and Parteners Consulting, Codeny Realjob, Globmed Care International, Holland Recruitment, Edy Mega Touristik, SVD Bio-Clean Juices SRL-D și Jobs Top Extern. (Foto: evz.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3