930X122 MAIA

sebastian papaiani

NUMELE UNEI STRĂZI IMPORTANTE AR PUTEA FI SCHIMBAT

Numele unei străzi importante ar putea fi schimbat. O stradă din Pitești ar putea purta numele marelui actor Sebastian Papaiani. Ideea îi aparține unui piteștean, Marian Manea. Cetățeanul propune în acest sens Strada Mare (Victoriei) din centrul municipiului.

Citiți și: Misterul incendiului și stranii coincindențe de la Restaurantul ”La Butoaie”

“Este o propunere foarte bună, cu precizarea că e foarte greu de pus în practică din cauza problemelor care ar genera costuri mari și timp cu privire la schimbarea adresei tuturor cetățenilor afectați.”, răspunde primarul Cornel Ionică. “Așa cum s-a putut și pe strada Stadionului (actualmente, Nicolae Dobrin), cred că cetățenii nu sunt împotrivă, iar dacă-i nevoie facem și chetă și sigur ar da toți cetățenii bani pentru strada lui „Păcală”, argumentează piteșteanul. Schimbarea denumirii unei străzi trebuie dezbătută și votată în Consiliul Local, ca urmare a unui proiect de hotărâre care este scris și propus în acest sens.

În anul 2013, numele cinematografului „Modern” din centrul Piteștiului a fost schimbat în „Sebastian Papaiani”. Maestrul Papaiani, care a murit ieri la vârsta de 80 de ani, era născut în Pitești. Detalii, AICI.

Citiți și: SURPRIZĂ! UN NOU CINEMA 3D ÎN PITEŞTI?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90